Om mig

Philip´s Design

Vem är jag?

Jag som äger och driver Philip’s Design gör allt för att alla produkter ska bli så bra som möjligt då de är gjorda för hand. Min ambition är att varje individuell kund ska bli nöjd över respektive heminredning, därför lägger jag ner all tid som behövs när jag tillverkar inredningen.

Tack vare den erfarenheten jag har samlat på mig kan jag erbjuda fin och välgjord inredning till ditt hem. Jag utgår ifrån Väddö men ser fram emot att expandera och nå ut till er som bor längre bort. Kolla gärna runt lite mer på hemsidan för att få mer information om mina produkter. Har ni några frågor är ni varmt välkomna att höra av er till mig, så svarar jag på alla dina frågor.

BEHÖVER NI MIN HJÄLP?

Kontaktformulär
reCAPTCHA

0762-715285

info@Philipsdesign.se

Ortala Byväg 30 764 91 Väddö